Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
לבצק:
חבילת מחמאה של שמרית רכה מאוד
כוס אבקת סוכר
שקית סוכר ווניל
קורט מלח.
גרידת לימון.
2 חלמונים
להקציף הכל ביחד
להוסיף 4 כוסות קמח
לרדד את הבצק לעובי 2 סמ
לקרוץ עם כוס.

להכין מילוי:
4 כוסות אגוזי מלך קצוצים גס
כפית שטוחה קינמון
2 כוסות סוכר
2 חלבונים
לערבב הכל ביחד.

להכין נקניק מהמילוי להניח באמצע ולגלגל לסיגר.
לדאוג שיהיה אטום.
לאפות 170 מעלות 15-18 דקות.
לתת להם להתקרר הייטב
למרוח עליהם מעט נאפז' או ריבת משמש
ולצפות באבקת סוכר או קוקוס