Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

לבשל עד לבישול מלא : 3 כוסות אורז עם 5 כוסות מים ,כפית כורכום ,כפית מלח,כפית פלפל שחור ולקרר. (טחנתי את האורז מבושל )לא חובה להוסיף : 3 ביצים ,כוס קמח אורז חד פעמי לשתיה קרה ולערבב הכל יחד לעיסה .
לבשר טחון
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה להוסיף חצי קילו בשר טחון מלח פלפל שחור וכפית בהרט ולפרק עם מזלג עד לטיגון מלא .
לפתוח על כף היד מעיסת האורז למלא בבשר ולסגור.
יש להיעזר עם קערית מים לפתיחת הבצק.בערב חג לצפות בקמח תפוחי אדמה ובביצה ולטגן בשמן .(לא עמוק עד חצי גובה מהקובה)

קובה אורז כשל"פ … לטיגון  נכנסת למקפיא🙂_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים