Share with:


פרווה בשרי

אופן הכנה

בצק –
1 קג קמח כוסמין
2.5 כוסות מים
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות שמן זית
1.5 כף מלח
2.5 כף סוכר
לערבל לבצק רך
להתפיח שיה להוריד אויר ולהתפיח עוד חצי שעה
לחלק לכדורים (150 גר)
סירות – לפתוח למוארך למלא בבשר ולסגור
לחמניות- לקחת כוס לקמח וללחוץ באמצע
לפתוח עוד קצת עם הידיים ולמלא בבשר
להבריש בביצה עם מעט סילאן
לפזר שומשום טלאפות ב 180 מעלות
בשר-
לקצוץ בצל ולהזהיב במחבת
להוסיף שום כתוש
כף פפריקה
מלח פלפל שחור ומעט כמון
אפשר גם כוסברה או פטרוזיליה
כף גדושה רסק עגבניות ושלוש כפות מים
לערבב טוב ולהוסיף את הבשר
עם המזלג לפתוח לא להרבה זמן
שלא יהיה עשוי מידי כי זה נכנס עוד לתנור
לקרר ולמלא את הבצק

סירות ולחמניות בשר_מתכון של די שיקר
די שיקרספר המתכונים של
מתכון של

די שיקר

30 מתכונים