Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
שמים בוטנים בתבנית של תנור קולים אותם עם הקליפה החומה על 160 מעלות
לאחר מכן מקלפים את הקליפה בעודם חמים טוחנים טחינה ראשונה את כל הבוטנים
,מודדים בכוס על כל 2 כוסות בוטנים טחונים שמים כוס סוכר וכך עושים עם כל התערובת מערבבים היטב עם כף וטוחנים פעם שנייה אופן הכנת העוגיות מחממים תנור ל-180 מעלות מרפדים תבנית של תנור עם נייר אפייה ומסדרים מנג'טים על התבנית בינתיים מכינים את העיסה לוקחים 5 כוסות בוטנים טחונים שהכנו מראש ומוסיפים עליהם 2 כפות קמח,1 כף קינמון,1 כפית ציפורן טחון,1 כפית זנגוויל שטוחה ,2 אבקת אפייה ו-4 ביצים גודל m לשים את התערובת היטב היטב בכדי לפזר את כל התבלינים אם העיסה נידבקת מעט בידיים להוסיף ממש מעט קמח בכל פעם מכנים צלוחית עם אבקת סוכר קורצים עיגולים בגודל שזיף אפילו קצת יותר קטן טובלים באבקת הסוכר ומניחים במנג'טים שסידרנו מראש לגבי המנג'טים בכדי שיצאו יפים להשתמש במס' 1 וחצי זה הגודל הרצוי אני עם העוגיות האלה עובדת עם טיימר במיוחד כי הם צריכים להיות רכות רכות אם לא תתמידו בזמן האפייה אז פשוט הכל ילך לפח וחבל מאוד אז לכוון את הטיימר ל-7 דקות בלבד כל תבנית מאחלת לכם בהצלחה ואשמח לראות תוצאותתתתת

הכנה :
לאפות על חום 180 מעלות
זה המתכון של העוגיות בוטנים בעיקרון אבל הסהרונים הם אותו תהליך רק ללא אבקת אפייה ולא לגלגל באבקת סוכר
ליצור צורת סהרונים ולאפות 15 דקות

סהרוני בוטנים בציפוי שוקולד
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים