Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

התפוצצויות של פקאנים 🙏🙏🙏
למדוד בכוס מידה שתיה חמה חד פעמי.
לקלות את הפקאנים ולטחון.
למדוד,

3 כוסות פקאן טחון,

כוס וחצי סוכר,

חצי כפית אבקת אפיה,

כף שמן,

כפית גרידת תפוז,

גרגר מסטיקה טחון

מעט ת.וניל.

לערבב, להוסיף 3 חלבונים מוקצפים קלות ללוש,

לעשות כדורים לטבול באבקת סוכר,

לאפות
160 מעלות 15 דקות