Share with:


פרווה

אופן הכנה

125 גרם מחמאה
חצי כוס שמן
חצי כוס סולת
חצי כוס קמח
חצי שקית אבקת אפיה
רבע כפית סודה לשתיה
שקית סוכר וניל
ביצה

לערבב הכל ביחד שיתקבל בצק חלק ללא גושים.
לעטוף ולתת לו לנוח זה צריך להיות בצק של קובה יציב לא גליל ולא יבש.

להכין סירופ:
כוס מיץ תפוזים
כוס מים
2 כוסות סוכר
פלח לימון
לבשל ביחד למשך 20 דקות על אש נמוכה.
להכין כדורים מהבצק בערך בגודל 30 גרם,
לנעוץ שקד או אגוז לוז
להניח על תבנית משומנת מעט
ללא נייר אפייה.

לאפות 170 מעלות למשך 20-25 דקות.
איך שהן מוכנות ליצוק עליהן את הסירופ להשאיר בתבנית לפחות רבע שעה.