Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של מירי ❤️ הכנת זנגולה ערקית ( ממתק עירקי)

מצרכים למתכון
3 כוסות קמח
30 גרם שמרים
2 וחצי כוסות מים עד שלוש
קורט הל טחון (לא חובה)
לסירופ
2 וחצי כוסות סוכר
2 כוסות מים
כף מיץ לימון
כלים
מזרק (כמו של סופגניות)

הוראות הכנה
לערבב את כל המצרכים של הבצק עד לבצק דביק וקצת דליל שאפשר להעביר למזרק, להתחיל עם 2 וחצי כוסות מים ואם לא מספיק דליל להוסיף עוד חצי כוס מים
לחמם שמן עמוק עד שהוא רותח
להעביר את הבצק למזרק ולזלף צורות לתוך השמן הרותח בתנועה מעגלית
לטגן עד שהזנגולה מזהיבה ולהוציא ישר לסירופ המתוק, אחרי הסירופ להעביר למסננת

הכנת הסירופ
להרתיח מים עם סוכר עד שהסוכר נמס להוסיף כף מיץ לימון ולערבב

לסדר את הסיר עם הסירופ ליד הסיר של הטיגון ולהעביר כל זנגולה מיד לסירוף

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

זנגולה
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים