Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

1 ק׳ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
1 כוס מיץ תפוזים
1 כפית גרידת תפוז
3/4 כוס (חד פעמי) שמן
2 כוסות חד פעמי מים
2 כפות גדושות דבש
1 כפית זרעי ינסון
1 כפית זרעי שומר
1/2 כפית קצח
1 כוס צימוקים קטנים

ההכנה
לערבב את הקמח עם השמרים להוסיף תבלינים, ביצים שמן מיץ וצימוקים ללוש לבצק אחיד לכסות את הבצק ולהתפיח עד הכפלתו.
שוב ללוש את הבצק וליצור בולו
למרוח ביצה ושומשום

לאפות על חום 185 מעלות כ- 30 דקות או עד השחמה יפה

כל הזכויות שמורות C