Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
500 גרם קמח
40 גרם סוכר
10 גרם שמרים יבשים או טריים
280 גרם חלב פושר
1 כפית מלח

לקיפול:

280 גרם חמאה רכה

ההכנה
1)מכניסים את כל החומרים בלי החמאה ומערבלים אבל לא יותר מדי והמלח נכנס בסוף
2)ממשיכים ללוש עם הידיים ויוצרים כדור
3) עוטפים בניילון נצמד ואומרים לילה טוב בקירור ללילה שלם ❄
בוקר טוב בצק יקר
4)מרדדים לעיגול ושמים את החמאה הרכה במרכז ומקפלים כמו ספר ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לעוד שעה ❄
5)קיפול מס"2 עושים אותו דבר מקפלים תמיד! תמיד ! כמו ספר
6) עוטפים בניילון נצמד ומנוחה לעוד 20 דק
7) קיפול מס "3 ואחרון תמיד כמו ספר ומנוחה ל15 דק בקירור❄
8)מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים ומרדדים לעובי ביוני וחותכים
למשולשים ומגלגלים
אפשר לשים שוקולד מריר
9) מכניסים במגבת ומתפיחים לשעה במקום חמים
10) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דק

קרואסונים_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים