Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
כוס קמח
, 2 כפיות א. אפייה,
2 כפות סוכר (אפשר גם 1 בגלל המתיקות במה שמורחים) מערבבים את היבשים בקערה..

בקערה נוספת
טורפים ביצה 1 ומוסיפים לה
3/4 כוס חלב או מים,
2 כפות שמן,
כפית תמצית וניל או 1 סוכר וניל

מערבבים הכל ומוסיפים ליבשים ומערבבים שלא יהיו גושים ומטגנים לפי הגודל הרצוי..

רצוי/מומלץ להכפיל כמויות..
לשמן מידי פעם את המחבת עם נייר ספוג טבוח בקצת שמן..

בהצלחה

פנקייק_מתכון  של אתי כהן – מאסטר מתכונים
אתי כהןספר המתכונים של
מתכון של

אתי כהן

10 מתכונים