Share with:


פרווה

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המרכיבים:

12 תמרים מגולענים
12 משמשים מיובשים
1 כוס אוכמניות מיובשות
1 כוס חמוציות
*
1 כוס שקדים
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס אגוזי לוז
1 כוס אגוזי קשיו
1 כוס שומשום
1/2 כוס קצח
1/2 כוס זרעי כוסברה

1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס דבש
*
(כוס – ח"פ קר)
*

ההכנה:

לשים במחבת את כל האגוזים לקלייה קלה אחרי כ-8 דקות להוסיף למחבת את השומשום, קצח וכוסברה ולקלות תוך כדי ערבוב כ – 5 דקות נוספות
להוריד מעל האש ולצנן.
*
לשים במעבד מזון את האגוזים ולטחון ..
להוסיף את הפרות היבשים
ולעבד עד קבלת גריסה אחידה..
להוסיף שמן זית ודבש ללחוץ כמה פולסים במעבד המזון לעיסה .
ליצור כדורים קטנים
ולעצב כמו פרלינים.

תהנו…

*
ניתן להחליף את האגוזים באגוזים שאוהבים או בוטנים.
ולהחליף את הפרות היבשים בפרות יבשים שאוהבים יותר.