שתי בננות רכות אך לא מידי
לבלילה
כוס קמח
כוס וחצי מים
לערבב היטב לבלילה ללא גושים
לטבול את הבננה ולטגן במעט חמאה או שמן עד לצבע כרמלי
לגלידות
להקציף 3 שמנת מתוקה יחד עם פחית חלב מרוכז
לחלק ל 4 קופסאות בכל קופסא לשים תמצית טעם שתיבחרו ובתוספת תוספות
דוגמא : גלידת דובדבן 15 טיפות תמצית דובדבן בתוספת קורט צבע מאכל ורוד ודובדבנים .גלידת אגוזים : תמצית אגוזים בתוספת אגוזים וכך הלאה …
השתמשתי כמובן בתמציות וצבע של המלכה ליאת חתוכה