Share with:


צמחוני פרווה

מה צריך?

קוביות תפוח-עץ מקולף וחתוך 2 תפוחי-עץ
חבילת בצק עלים מצונן שמרית 300 גרם
מים חמימים 1/2 כוס
כפית קינמון 1/4
שבבי קוקוס טחון 2 כפות
אגוזי המלך טחונים 3 כפות

אבקת סוכר

 
ביצה טרופה 1

אופן הכנה

הכנו שטרודל טעים עם בצק עלים מצונן של שמרית

ההכנה:

1. מחממים מחבת ומכניסים את תפוחי-העץ, קינמון והמים.

ומבשלים תוך כדי עירבוב עד שתפוחי-העץ מתרככים.

2. מעבירים את התכולת המחבת למסננת לינקוז נוזלים.

3. מעבירים את התערובת המסוננת לקערה ומוסיפים את שבבי הקוקוס ואגוזי המלך הטחונים, מערבבים הכל למלית אחידה.

4. מחממים תנור ל-190 מעלות.

5. פורסים את הבצק על משטח עבודה, חותכים ל-2 חלקים.

ממלאים בתחתית כל חלק של בצק, מהמלית.

מגלגלים לרולדה, כך שמתקבלות 2 רולדות.

6. מעבירים את הרולדות לתבנית אפייה עם נייר אפייה. חורצים חריצים אלכסוניים על הרולדות לרוחבן ומברישים ביצה טרופה על 2 הרולדות.

7. מכניסים לאפייה של עד שהרולדות מזהיבות ומוכנות כ-30 דקות או מעט יותר.

8. מוציאים מהתנור, מצננים מעט, מפזרים אבקת סוכר ופורסים לפרוסות את הרולדות.

בתאבון.

9. אחסון:

מאחסנים בקופסא אטומה בטמפ' החדר עד כ-4 ימים

שטרודל תפוחי-עץ, אגוזי המלך ושבבי קוקוס מבצק עלים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים