Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 ביצים
כוס סוכר
גרידת תפוז
חצי כוס שמן
1 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים חשוב מתפוז זה עושה את כול הטעם בעוגה
2 כוסות קמח תופח השתמשתי בכוס מידה
להפריד את הבצים להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב
להנמיך את המיקסר להוסיף בהדרגה את
החלמונים
שמן
סוכר וניל
מיץ תפוזים
קמח
אפשר להכין 2 תבניות אינגליש או 12 מאפינס לאפות בחום 170 מעלות בערך ארבעים דקות או יותר כל אחת והתנור שלה
להכין מראש את הסירוף
כוס מיץ תפוזים
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
לבשל בערך עשרים דקות להרטיב את המאפינס שיוצאות חמות
לבריאות

עוגת מאפינס ספוגה בסירופ תפוזים_עופרה מרציאנו
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים