Share with:


חלבי

אופן הכנה

קרואסון שוקולד / די שיקר
(חלבי)
1 קג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח
2 ביצים
100 גר חמאה מומסת
3 כוסות חלב פושר

ללוש לבצק רך ולהתפיח שעה
להוריד אויר להתפיח עוד חצי שעה
לחלק ל 4-5 כדורים

על משטח מקומח לפתוח עם הידיים מעט כל כדור לשים באמצע שוקולד נוטלה/שחר/ או להכין מקקאו סוכר ומעט שמן / אפשר סוכר קינמון ומעט שמן
לסגור את הכדור כמו שק
ולהפוך .. לרדד לעיגול דק
לחלק עם גלגלת פיצה ולגלגל לקרואסון
להתפיח עוד 10 דקות למרוח חלמון ביצה
ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמוכן
להכין מי סוכר עם מעט דבש
ולהרטיב מעל

רוגעלך ביס / קרואסון שוקולד_מתכון של די שיקר
די שיקרספר המתכונים של
מתכון של

די שיקר

30 מתכונים