Share with:


פרווה

אופן הכנה

חמש דקות עבודה!

חומרים:
חבילה מלאווח

מילוי:
סוכר חום,אגוזים קצוצים וקינמון או שוקולד נוטלה למריחה.

אופן ההכנה:
לרדד על נייר פרגמנט מלאווח אחד לשים את המילוי המועדף, לשים עוד מלאווח מעליו, לשים עוד מילוי, בחלק השלישי לא לשים מילוי, לחתוך לשמונה חלקים שווים ובתוך השמונה חלקים לחתוך שוב לעוד שמונה חלקים, לא עד הסוף. יוצא לכם 16 חלקים למרוח ביצה ומעט סוכר חום או שומשום.
לאפות עד לצבע שחום. אפשר להיעזר בתמונה,

הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

עוגת מלאווח
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים