Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתחילים להתכונן לראש השנה
יש לי בשבילכן
קינוחים מדהימים בכלום עבודה והשקעה
וטעימים בטירוף

חבילת דפי פילו
תרסיס שמן פאם
מעט פיצוחים קלויים גרוסים גס
מלית תפוחי עץ וקינמון

וקדימה לעבודה:))
3 עליי פילו שלמים
לרסס הייטב כל דף
לפזר מעט סוכר עג הדף למנוע הדבקה
למרוח את המלית לפזר באופן שווה עג כל הדף
לפזר פיצוחים
לגלגל לרולדה
לחתוך
ולאפות 190 מעלות עד להשחמה מלאה
להוציא
ליצוק על הכל סירופ סוכר
ולהכניס שוב לתנור לעוד 2-3 דקות

סירופ:
3 כוסות סוכר
1.5 כוסות מים
מקל קינמון
כף מיץ לימון
לבשל 20 דק על אש קטנה מאוד.

פוליבה – חומרי גלם לאפייה עושים לנו חיים קלים במטבח

מתכוןמתכון