Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
כף וחצי שמרים
3 ביציםL
3/4כוס סוכר/כוס סוכר
1 סוכר וניל
כף מלח
100 גרם צימוקים
חופן שבבי שקדים
3 כפות קצח
2 כפות זרעי שומר
חצי כוס שמן
כ 3 כוסות מים פושרים

לשים את כל חומרי הבצק תוך הוספת מים לפי צורך…את המלח מכניסים לקראת הסוף
מרקם הבצק אחיד ומעט דביק
מכסים להתפחה עד הכפלת הנפח
לשים שוב כ 5 דקות…עושים צורה של לחמניה מאורכת מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה…מכסים להתפחה לאחר התפחה…בסכין רטובה חורצים בעדינות פסים…מברישים חלמון ומפזרים שומשום…חום תנור 180 עד להזהבה יפה…
בהצלחה.

בולו – מאפה ריחני עם תבלינים צימוקים ושקדים מהמטבח הלובי
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים