Share with:


חלבי

אופן הכנה

חצי קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
100 גרם חמאה מומסת
2 כפות סוכר קורט מלח
3 ביצים גודל m
3/4 כוס חלב שקדים

למלית
חצי קילו גבינה 5 אחוז
תמצית ווניל איכותית
גרידת לימון מלימון קטן
ביצה גדולה
1/2 כוס סוכר
2 כפות שטוחות קורנפלור
100 גרם חמוציות מתוקים

לציפוי
ביצה
אבקת סוכר

לעבודה
במיקסר עם וו לישה מערבבים עם שמרים מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים
מוסיפים ביצים חלב שקדים וחמאה מומסת ולשים כ-10 דקות עד לקבלתבצק אחיד. חלק ומעט דביק. מכסים את קערת המיקסר בנילון ניצמד ולהתפחה עד הכפלת הנפח. בקערה גדולה מערבבים כל חומרי המלית לתערובת אחידה.מוצאים הבצק מקערת המיקסר למשטח מקומח.
מרדדים לעלהעובי 1/2 סנימטר. ומחלקים לריבועים.הגביניות תופחות בתנור
מניחים בכול מרכז הריבוע כף מהמלית סוגרים בעזרת מים למעטפת.ושולחים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים בביצה ושולחים
לתבנית לתפיחה של 1/2 שעה.אופים בחום 180 מעלות אפיהכ- 1/4 שעה
עד להזהבה כשמתקררות מפזרים אבקת סוכר
בהצלחה

גביניות
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים