Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:
125 גר' חמאה רכה
1/3 כוס שמן
1 ביצה M
1 חלמון (של ביצה M)
2 כפות קורנפלור
2+1/4 כוסות קמח
2 כפות חלב
4 כפות סוכר

למילוי:
1 חלבון
4 כפות סוכר
1 כוס אגוזי מלך גרוסים
1/2 כוס בוטנים גרוסים
*ניתן להשתמש הכל סוג של אגוזים שאוהבים (פיסטוק, לוז, פקאן וכו')

אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את החמאה עם סוכר ושמן.
2. מוסיפים קורנפלור וקמח ומערבבים עד למרקם פירורי/יבש.
3. מוסיפים את יתר החומרים ולשים עד לבצק אחיד ונעים.
4. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר כשעה
5. מערבבים יחד את כל חומרי המילוי ומעניסים גם למקרר כשעה.
6. לאחר כשעה, מוציאים מהמקרר את הבצק והמילוי, פותחים את הבצק ביד, ממלאים בנדיבות, סוגרים, מעצבים מעט את הצורה ומניחים ע"ג תבנית אפייה.
7. אופים בתוך תנור חם 180 מעלות, כפתור על מצב אפייה רגיל, כ-12 דק' או עד להזהבה

עוגיות פריכות במילוי אגוזים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים