Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

סהרוני כול טוב בהם' 😊😊 כול מה שנדרש – 10 דק עבודה, קערה אחת, כוס ח"פ אחת (הרגילה חם) ויש לנו כ60 עוגיות טעימות בטירוף ממצרכים שיש בכול בית!! בקערה: מצרכים: 200 גרם מרגרינה/או נטורינה/או חמאה רכה מאד. כוס א.סוכר. גרידה מחצי לימון. גרידה מחצי תפוז. קורט מלח. כפית א.אפיה. חצי כפית סודה לשתיה. כוס וחצי קמח לבן מנופה. 4 כפות גדושות של קורנפלור. 2 כוסות שקדים טחונים אפשר גם פיסטוקים או בוטנים. אפשר לטחון כול מיני פיצוחים שהיו במקפיא אפילו מלוחים העיקר שתהיה כמות של 2 כוסות. חצי כוס קוקוס. חצי כוס שומשום. 2 כפות מים או מיץ תפוזים או חלב. כפית תמצית וניל. ללוש הכול ביחד עד קבלת בצק. לקרר כ7 דק במקרר. לקרוץ עיגול בגודל זית גדול. לגלגל ביד לצורת חצי סהר ולהניח בתבנית ברווחים. אפשר לעשות זאת גם בישיבה . לאפות 180 מעלות .לאחר אפייה לקרר טוב. לחלץ בעדינות לשמור בכלי אטום. בהצלחה 😋😋😋 חודש טוב 😊

עוגיות סהרונים_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים