Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
אני הצמדתי אותן בממרח נוטלה וחלק עם ריבה
250 גרם חמאה בטמפ' החדר
100 גרם אבקת סוכר מנופה
כפית קליפת לימון מגורר דק
2 חלמונים (מס' 2)
300 גרם קמח רגיל מנופה
1/4 כפית משחת וניל (או כפית ת.וניל)

הוראות הכנה :
מערבבים היטב חמאה , אבקת סוכר וגרידת לימון בכף עץ עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את הוניל והחלמונים ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך ומשחתי. מעבירים לשק זילוף עם פיית כוכב בקוטר 8 מ"מ, מזליפים שושנים קטנים (לשמור מרווחים). לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה קלה (בערך 15-20 דקות). ניתן להשאיר את העוגייה כפי שהיא או לסגור כל 2 עוגיות לסנדוויץ כאשר באמצע מורחים ריבה חמצמצה (העוגייה כשלעצמה מתוקה). מאבקים באבקת סוכר. המתכון של סימה דרור

..

כוכבי חמאה
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים