Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגה רטובה ונהדרת-לא גבוהה. מאד שוקולדית.
יש להחזיק את העוגה במקרר…תהנו
להכניס לתוך קערה:
כוס סוכר
כוס שוקולית או קקאו [ניסיתי וזה שוקולדי יותר]
כוס קמח מצות
כוס קוקוס
שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
2 ביצים
ל ע ר ב ב.
להוסיף:
2 כוסות מים רותחים ושוב לערבב ערבוב יסודי
~לצקת לתבנית עגולה קפיץ מס' 24 משומנת
~להשאיר על השיש למנוחה— 20 דקות – להתייצבות!!!. – לא להבהל מסת העוגה דלילה.
~להכניס לאפיה של 45 דקות
מיד אחרי האפייה לצקת רוטב חם על העוגה החמה:
לחמם בסיר קטן 1/2 מיכל שמנת מתוקה-עד לסף רתיחה.
לסגור את הלהבה ולהוסיף 100 גרם שוקולד מריר, לבחוש היטב עד לקבלת קרם שוקולד…
הקרם שלי(גילה)
בסיר רחב, מכניסים לפי הסדר: וטורפים במטרפה ידנית..
3/4 כוס מי ברז
4-5 כפות סוכר – טורפים עד להמסת הסוכר
ומוסיפים:
100 גרם שוקולד מריר – פרווה
5 כפות קקאו
שלוק שמן – להברקת הקרם
טורפים היטב – (כמה דקות עד קבלת קרם הומוגני)
מכבים ומוסיפים 100 גרם מזולה – קוביות, טורפים ומערבבים עד להמסה ושופכים על העוגה… תהנו

עוגה כושית בקוקוס לפסח  ו של  פירגה_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים