Share with:


פרווה

אופן הכנה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

לבצק:
4 כוסות קמח
1 כוס מחמאה מומסת
שקית סוכר וניל
מיי ורדים לגיבוש הבצק

למלית שקדים:
3 כוסות שקדים טחונים
1 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
כפית תמצית שקדים
כף גרידת לימון
1 עד 2 ביצים לגיבוש הבצק

אופן הכנה:
מעבדים את חומרי הבצק.
עוטפים בניילון מניחים למנוחה חצי שעה.

אופן הכנה למלית:
מעבדים את כל החומרים מלבד הביצים.
מוסיפים בהדרגה את הביצים עד גיבוש של הבצק. עוטפים בניילון לחצי שעה למקרר.
המידה של הריבוע 10 על 10 ס"מ

אופן הכנה בתמונות.
אופים 160 מעלות סטטי 15 דקות
אחרי אפייה טובלים בסירופ.
3 כוסות סוכר
1/5 מים
חצי לימון
20 דקות בישול.
לטבול כאשר הסירופ פושר
בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגיות תכשיטי אביב 🌺_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים