Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גרם קמח
כפית חומץ
כפית שמרים יבשים (לערבב טיפה סוכר ומים)
קורט מלח
חצי כוח שמן .
מי זהר מהול במים

ההכנה
להכין בצק מכל החומרים ולהוסיף מים בהדרגה תמונה 1..
לתת לנוח במקרר שעה..

להכין כדורים קטנים ולשטח עם שמן כמו מופלטה תמונה 2

לחמם מחבת טיפה משומן ולטגן מעט משני הצדדים ממש מעט תמונה 3 .

לגלגל לרולדה ולהדביק את הקצה עם בלילת קמח תמונה 5.
לחתוך מעויינים קטנים תמונה 7 ..
לטגן בשמן עמוק תמונה 8..
לטבול בסירוף סוכר
לקשט עם שומשום תמונה 9 ו 10

שבקייה
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים