Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

250 גרם חמאה / נטורינה / מחמאה
כוס שמן
חצי כוס סוכר רגיל
כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
1 שמנת מתוקה /שמנת צמחית
כוס קורנפלור
1 ק"ג קמח
קורט מלח
3 כפות קקאו איכותי
אופן הכנה :
מקציפים עם בלנדר ידני חמאה סוכר וסוכר וניל למשך 3 דקות .
מוסיפים שמן וממשיכים להקציף .
מוסיפים קורנפלור וממשיכים להקציף .
מוסיפים שמנת וממשיכים להקציף עוד 2 דקות
מוסיפים את הקמח משאירים חצי כוס קמח ומערבבים עם לקקן .
עוברים ללוש את הבצק עם היד .מחלקים את הבצק לשניים .חצי אחד מוסיפים את הקקאו לשים טוב עד שהבצק חום לגמרי .
עכשיו מוסיפים את שאר הקמח לחצי השני .
עכשיו אתם צריכים ליצור לפי דמיונכם איזה צורות אתם רוצים לעדות ..אני אתן לכם מספר רעיונות .
1 .לפתוח את הבצק עם קמח במשטח העבודה .לקרות ריבועים או עגולים לאפות ולעשות סנדוויץ במילוי שוקולד או ריבה .ריבת חלב .
לעטור מסביב לעוגיה למרוח מעט ריבה ולצפות עם קוקוס.בוטנים .פיסטוק .או כל דבר אחר שאתם אוהבים .
בהצלחה לא לשכוח לשתף .
🙏🙏🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגיות חדשות נדירות בטעמם 🔥מתכון חדש_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים