Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

(כוס מידה אוניברסלית)
כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
רבע כפית מלח
100 גרם חמאה רכה או נטורינה
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כף שטוחה אבקת אינסטנט פודינג ווניל
2 ביצים גדולות
חצי כוס מיץ תפוזים
כף גרידת תפוז
2 כפות ריבת תפוזים או משמש.

לחמם תנור ל 200 מעלות.
להקציף חמאה עם סוכר, ריבת תפוזים, גרידת תפוז ווניל , מלח, להוסיף ביצים ומיץ תפוזים
לערבב ביחד קמח, א.אפיה. ואבקת פודינג.
לאחד תערובות.
אפשר להוסיף 2 כפות שקד טחון.

יוצקים לעטרות , מפזרים מעל מעט סוכר ואם יש שקד טחון מולבן לערבב ביחד כף סוכר עם כף שקד טחון ולפזר מעל לפניי האפיה.
מורידים את הטמפרטורה ל 170
ואופים למשך 20 דקות.
הקאפקייס ישאר טרי ואוורירי כשהוא אטום בניילון נצמד עד להגשה ולמילוי.