קלות וטעימות
הכנת הבצק
4 כוסות קמח
כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות סוכר
כוס מים רותחים
לשים לבצק רך ואחיד
מלית
מערבבים
1/4 קופסא שוקולד צו'קטה
3 כפות קוקוס
2 כפות אגוזי מלך טחונים
מרדדים את הבצק
קורצים ריבועים /עיגולים
שמים מהמלית ומגלגלים
אפשר להכין רולדה
לשים מהמילוי ולגלגל
מסמנים בסכין
ברולדה למעלה
אחרי האפיה חותכים
עד הסוף באותו מקום
180 מעלות
25/30 דקות
נ.ב
כשמצטננים בוזקים
אבקת סוכר