Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
2 מרגרינה מזולה בטעם חמאה
3 כפות סוכר
2 סוכר וניל
2 אבקת אפייה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 כוס מים

למלית:
2 קופסאות ממרח תמרים
200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

לסירופ:
1 וחצי כוס מים
2 כוסות מים
1/2 לימון

לפיזור:
200 גרם קוקוס

אופן ההכנה
1) מערבלים את החומרים הרטובים ואת הקמח בהדרגה ואת השאר עד לקבלת בצק רך וחלק

2) מחלקים ל 5 כדורים
מרדדים לעובי של
1 ס"מ ,קורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ, מוחים ממרח תמרים וחותכים למשולשים כמו פיצה,
מגלגלים

3) אופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 15 דק

4)הכנת הסירופ:
שמים בסיר קטן את הכל ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק

5) טובלים את העוגיות
ומגלגלים בקוקוס

אפשר לשמור במקפיא אם רוצים

בהצלחה
Jacqueline Fadel

עוגיות במילוי ממרח תמרים ואגוזי מלך , טבול בסירופ ומצופה בקוקוס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים