Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

16 יחידות
(כוס מידה אוניברסלית)
כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
רבע כפית מלח
100 גרם חמאה רכה או נטורינה
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כף שטוחה אבקת אינסטנט פודינג ווניל
2 ביצים גדולות
חצי כוס חלב או חצי כוס מים פושרים או חצי כוס קרם קוקוס.

לחמם תנור ל 200 מעלות.
להקציף חמאה עם סוכר, ווניל , מלח, להוסיף ביצים.
לערבב ביחד קמח, א.אפיה. ואבקת פודינג.
לאחד תערובות.
אפשר עכשיו להוסיף:
חצי כוס פיצפוצי שוקולד, או סוכריות ציבעוניות, או עדשים כל תוספת מבורכת שאתם אוהבים.
אבל, לפניי כן, כל תוספת שתרצו תקמחו אותה לפניי שלא תשקע לתחתית.

יוצקים לעטרות מורידים את הטמפרטורה ל 170
ואופים למשך 20 דקות.
הקאפקייס ישאר טרי ואוורירי כשהוא אטום בניילון נצמד עד להגשה ולמילוי.