Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

2 כוסות שומשום קלוי טחון לאבקה
2 כוסות בוטנים מולבנים קלויים טחונים לאבקה
טחינה לאבקה נעשית רק ע"י מטחנת קפה תבלינים או 1,2,3 של מולינקס
כוס אבקת סוכר
גרידת תפוזים
כף מיץ.תפוזים
שקית א. אפיה
2 ביצים שלמות + חלמון
לערבב את כל החומרים ביחד, ללוש טוב,
לבדוק מרקם אם אפשר ליצור כדור.
אם חסר נוזל להוסיף מעט שמן.
ליצור כדורים
לינעוץ בוטן מולבן או קשיו או שקד
לאפות 10 דקות בחום 170