Share with:


פרווה

אופן הכנה

כ-40 יח' תלוי בגודל שתבחרו להכין….ניתן להכפיל את הכמות לקבלת כמות גדולה יותר

מתכון
3.5 כוסות קמח רגיל
1 כף שמרים
1/2 כוס שמן
1/4 כוס סוכר
1 כוס מים פושרים
1 ביצה
1 וניל

אופן ההכנה
לתוך קערה להכניס את כל החומרים ללוש עד לקבלת בצק אחיד.. .
לכסות ולהתפיח שעה

הכנת השבלולים:
לחלק את הבצק ל-2 כדורים לרדד למלבן למרוח מעט מרגרינה …לפזר מעל ….תערובת של קינמון , סוכר, אגוזים….(או מה שאוהבים)

לגלגל לרולדה לחתוך כל 2 סמ בערך לסדר בתבנית

לאפות בחום 180 כ- 15 דקות…..

אפשר למרוח במי סוכר בגמר האפיה.

שבלולים במילוי אגוזים ועוד
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים