Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים
500 גרם קמח
1/2כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס מיץ תפוזים
1סוכר וניל
1 וחצי א. אפיה
חצי כוס שומשום
2 כפיות גרגירי אניס
קורט מלח

אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים..ולהוסיפ את מיץ התפוזים..וללוש עם הוספת מים מהולים במי זהר עד לקבלת בצק נוח לרידוד..לעטופ בנילון נצמד ולהעביר למקרר לשעה..

לרדד מלבן גדול בעובי 1/2סמ כמו בתמונה למטה ..ולחתוך לריבועים לפי גודל רצויי..עם גלגלת משוננת של השבקייה…נועצים במזלג כל ריבוע ..

אופים בתנור בחום של 180 בערך כ..25 עד 30 דקות ..

בקיצור עד שישחימו מעט…

מציות של אימא – רייעפה
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים