Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

מתכון של יפה רייפלר
(פרווה/חלבי)

מרכיבים:

500 גרם קמח
2 כפות סוכר
1 אבקת אפייה
1 שקית וניל
1 מחמאה (או 200 גרם חמאה)
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
קמצוץ מלח

מילוי:
ממרח שוקולד נוטלה חלבי או פרווה.

לעיטור:
אבקת סוכר מעל

ההכנה:

חממו תנור לחום של 180 מעלות צלזיוס.

לשים בקערת מיקסר את החומרים היבשים: קמח, א.אפייה, וניל, סוכר, מלח.
להוסיף מחמאה, שמן, מים ולערבל עד קבלת בצק אחיד ורך.
להכניס את הבצק לשקית ניילון ולהניח במקרר למשך שעתיים.
להוציא את הבצק מהקרור ולחלק אותו ל-3 חלקים שוים, כל חלק יהפוך לגליל ממולא נוטלה.
על משטח מקומח לרדד חלק ראשון למלבן ברוחב של כ- 35 ס"מ על 25 ס"מ
למרוח נוטלה ולגלגל
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולסמן חיתוכים לעוגיות.
להכניס לתנור שחומם מראש ולאפות כ20 דקות או עד הזהבה יפה.
להוציא מהתנור לצנן ולפדר את העוגיות באבקת סוכר.

תהנו..

כל הזכויות שמורות C