Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

חומרים:
300 גר,מטבעות שוקולד לבן של פוליבה,מומס.
תבנית שקעים
250 גר,תמרים בוואקום,ללא חרצנים.
חצי כוס קוקוס
1 כפית מי זהר.

קישוט
50 גר שוקולד מריר מומס.
סוכריות פנינים.

הכנה
לתבנית שקעים,למזוג,1 כף שוקולד לבן מומס ובעזרת הכף למלא את כל השקע.
להשאיר להתייצבות במקפיא.
לקערה קטנה להניח,תמרים,קוקוס ומי זהר,לעבד עד לקבלת עיסה מעט דביקה.
ליצור עגולים בגודל התבנית וללחוץ היטב מעל השוקולד הלבן שקפוא.
מעל הכל להניח עוד שוקולד לבן מומס כך שיכסה את המילוי,להשאיר להתייצבות במקפיא.
להוציא מהתבנית,לקשט בשוקולד מריר מומס ובסוכריות פנינים.

עוגיות תכשיט,ללא גלוטן,ללא אפייה,פרווה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים