Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מתכון

200 גרם מרגרינה כל סוג שתבחרו
כוס סוכר
3 ביצים
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
500 גרם קונפלור
כוס קמח רגיל
ללוש לבצק נעים בתחילה הוא מתפורר עם לישה הוא מתאחד
שימו לב בתמונות חלק זילפתי ריבת חלב מעל קצפת פרחים קטנים חלק זילוף ריבת חלב
חלק שמרתי דובדבנים במקפיא – דובדבנים עם חצי כוס סוכר לשים על הגז על להבה בינונית
עד שהסוכר הופך לסמיך .חלק עשיתי צורת דובי נעצתי בבוטל או שקד

לאפות בחום 180 מעלות 10 -12 דקות

כל העוגות אישיות
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים