Share with:


פרווה

אופן הכנה

חובה כוס תה רותח עם נענע וזה מוש מושלםםםם
בעבע בתמר כמה שזה טעיםםםםםםם

אז ככה …אפשר ביד או במיקסר
במיקסר שימו קילו קמח מנופה
כף שטוחה שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
כפית מלח
חצי כוס שמן
מרגרינה נטורינה של שימרית שמתי רכה 200 גרם
וקדימה..הפעילו את המיקסר
התחילו להוסיף ככוס מים פושרים ..אם יש צורך להוסיף נוזלים
ותגיעו לבצק חלק ונעים לא דביק
תנו לבצק לישה טובה
הבצק לא אמור לתפוח הרבה
ממש מעט
להוציא את הבצק לקערה משומנת לתפיחה של 20 דקות עד חצי שעה לא יותר
חלקו את הבצק כדורים בערך כמו בתמונה 32 גרם
לפתוח את הבצק ולהכניס
כדור קטן של תמר ..לסגור היטב
לשים שומשום וביצה..לשטח את הבצק ביד..ולדקק ולשטח במערוך
לחורר במזלג מספר חורים
להשאיר כמה דקות בחוץ
העוגיה לא אמורה לתפוח
להכניס לתנור שחומם מראש
ל180 מעלות עד הזהבה
לתמרים…לפתוח בוואקום חבילת תמרים ..לפזר כפית קינמון לערבב ..אם יש בתמרים
פסולת להוציא
בהצלחה