Share with:


בשרי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

ק"ג בטן של פרה נקייה
נתח ריאות של פרה קילו
6 בצלים
עלה דפנה
¼ כפית כורכום
מעט פלפל אנגלי
חצי כוס מיץ לימון
2 כפות חומץ
לשטוף את כל החלקים, להשרות במים ברז עם מיץ לימון וחומץ- להשרות חצי שעה.
לשטוף ולבשל את כל החלקים להוסיף עלה דפנה 3 בצלים חתוכים, פלפל אנגלי כורכום
לבשל כשעתיים
כל פעם לנקות את הקצף שמצטבר.
לבשל לשטוף טוב, לחתוך לחתיכות קטנות.

להכין רוטב:
קילו עגבניות קלופות וקצוצות
כף גדושה של רסק עגבניות
כף כמון
כף שטוחה כורכום
כף פפריקה מתוקה
כפית גדושה מלח
חצי כף שטוחה פלפל שודניה חריפה
3 כוסות מים רתוחים
ראש שלם שיני שום, כתושות.
אפשר להוסיף חומוס מושרה מבושל
לבשל את חלקי הפנים עם הרוטב על אש נמוכה עד שיסמיך.
המנה של Hana Azulay אפשר להזמין ממנה


ואם חיפשתם גם מתכון לרגליים של פרה עם חומוס (במרוקאית : קרעה מעה לח'מס  – לחצו כאן )

מתכוןמתכון