Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים
לעיסת הקציצות
1/4 כפית ראס אל חנות
1/3 כפית כרכום
1 בצל
1/2 כוס פיטריזליה
2 כפות פירורי לחם
1/2 קילו בשר טחון
1 ביצה
1/4 כוס מי סודה מוגזים
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורד
1/4 כפית כמון
2 כפות שמן

לרוטב
4 שיני שום שום
4 כפות שמן
2 כוסות מים
1/2 כוס פיטריזליה
1 כף פפריקה
1/4 כפית כרכום
1 כפית מרק עוף

אופן ההכנה
לטחון חצי כוס פטרוזליה 1 בצל להוסיף 2 כפות פירורי לחם רגילים 1 ביצה רבע כוס מי סודה מוגזת פלפל שחור גרוס מלח מעט כרכום תבלין לקציצות ראס אלחנות. מעט כמון 2 כפות.שמן ללוש היטב לתת מנוחה 10 דקות. לרוטב לטגן 4 שיני שום עם 4 כפות שמן לערבב להוסיף חצי כוס פטרוזליה לערבב להוסיף 2 כוסות מים שרותחים לתבל כף פפריקה מעט כרכום מלח לגרד אגוז מוסקט כפית מרק עוף כפית כמון ליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות להוריד להבה ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים להשאיר רוטב

קציצות בקר ברוטב מעודן
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים