Share with:


צמחוני

אופן הכנה

כרובית שלמה שטופה היטב ומפורקת לפרחים..
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
מעט מלח..לבישול..
2 ביצים.
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
פירורי לחם..
לטיגון הקציצות
קמח.
ביצה.

לרוטב:
בצל קצןץ
3 שיני שום קצוצות.
3 עגבניות קצוצות.
רסק עגבניות קטן.
מים .
מלח .
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
פפריקה מתוקה.

הכנה
אחרי שבישלנו את הכרובית ותפוחי האדמה במעט מלח ןריככנו..
לסנן ולצנן.למעוך לפירה.
להוסיף ביצים פירורי לחם ותבלינים..
לערבב טוב לשים במקרר חצי שעה..

רוטב..
להזהיב בצל להוסיף שום ולהמשיך להזהיב להוסיף עגבניות ,רסק עגבניות ומים
לתת רתיחה להוסיף תבלינים …לבשל רבע שעה..
את הקציצות לקמח לטבול בביצה ולטגן…
להוסיף לרוטב
לנענע את הסיר מידי פעם לא להפוך שלא יתפרק
לבשל 20 דקות על להבה נמוכה עד הסמכת הרוטב.

קציצות כרובית ברוטב
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים