Share with:


בשרי

אופן הכנה

 8 תפוא׳ בינוניים (מסוג דז׳ירה/אדום), לקלף, לחתוך לקוביות, לבשל עד ריכוך עם כפית כורכום, כפית א. מרק או מלח, חצי כפית פלפל לבן, למעוך, אפשר להוסיף קוסברה קצוצה, דלעת מגורדת, בצל מטוגן, כרפס וכול מה שרוצים, לתבל: מעט א. מרק, מעט כמון, מעט פלפל שחור, לתקן טעמים, לקרר כשעה במקרר. להכין שתי קעריות אחת עם 2 ביצים , כפית א. אפייה ו2 כפות מים, לטרוף היטב, קערית עם קמח מצה. לקחת כדור פירה בגודל כרית כף היד, לשטח, להכניס ככפית בשר טחון (אפשר אפילו של קציצות שלא אכלו אותם), ליצור מעין קובה, לחמם שמן עמוק במחבת ככוס וחצי, לטבול מכול הצדדים בקערית קמח המצות, לטבול בביצה ולטגן, להפוך כמה פעמים. מתכון לבשר טחון: לטגן בצל, להוסיף לטיגון כאגרוף של בשר טחון, מעט שומן כבש, מעט פלפל שחור, מעט כמון ומעט מלח, לקרר.

בנטאג׳ ממולא בבשר, נחטף מהמחבת_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים