Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

7 קישואים גדולים
חפורים בחלק הפנימי שלהם
במכשיר המיועד לזה
6 עגבניות
נקיים מהחלק הפנימי שלהם
עלי גפן בהתאם לעיסת
הבשר שנשארת בקערה)

הכנת המילוי….
חצי קג' בשר
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
חצי כף מלח
חצי כף בהרט
כף עלי נענע יבשים
לערבב ביטב לעיסה אחידה

הכנת הממולאים……
ממלאים 3/4
את הקישואים
ואת העגבניות
מעיסת הבשר
מסדרים בסיר
לוקחים עלה גפן
שמים בחלק העליון
מעיסת הבשר
מקפלים מהצדדים
ומגלגלים מלמעלה למטה
כמו רולדה ושמים
מעל הקישואים
ממלאים בצורה כזו
את שאר העלים
שמים מעל הממולאים

שופכים…….
מים בגובה הממולאים
מתבלים ב…….
רבע פלפל שחור
2 כפות שמן
חצי כף מלח
חצי כף פפריקה מתוקה
…….
שמים מעל צלחת
ומעל פינ'גאן מלא במים
כדי שהממולאים לא יצופו
כלפי מעלה

שמים את הסיר
על האש
מגיעים לרתיחה
מנמיכים
ומבשלים כשעה
בהמשך
עובר לפלטה
לבישוול איטי
בתאבון

ממולאים בבשר טחון ואורז (קישוא.עגבניה ועלי גפן)
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים