Share with:


בשרי

אופן הכנה

המתכון⬇️🔥

מצרכים למילוי
מבשלים את האורז כ 5 דקות, מסננים ושמים בצד.
3-4 קישואים גדולים. חצי קילו טחון בקר, בצל מגורד, חצי כוס אורז, כמון, פ. שחור, מלח, פטרוזיליה קצוצה, שמן זית, בהרט, כף רסק עגבניות, נענע יבשה.
מקלפים הקישואים, פורסים עם הקולף, פרוסות דקות וארוכות. שמים במסננת וזורים מעט מלח. מערבבים בעדינות ומניחים בצד. מערבבים את כל חומרי המילוי. . כולל האורז. ללוש היטב עד קבלת עיסה אחידה. מניחים את פרוסות הקישוא, שמים את המלית בצורת קבב קטן בקצה ומגלגלים מהודק. מניחים ומסדרים בתבנית. אם יש רצועה דקה, אפשר לחבר שניים יחדיו, אחד ליד השני כשאחד שוכב על השני. מכניסים לתנור שחומם מראש על טורבו 250 מעלות ל 10 דקות. מכינים את הרוטב.
2 כפות רסק, מלח, פלפל, פפריקה, שמן זית וכוס מים. מערבבים הכל. אחרי 10 דקות מוציאים התבנית בזהירות ושופכים את הרוטב מעל הקישואים, בגובה הקישואים. מכסים בנייר כסף ומחזירים לתנור בחום רגיל 200 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.

בהצלחה ובתאבון👌

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

מתכוןמתכון

קבאק סארמסי (קישואים מגולגלים מהמטבח הטורקי) מתכון מושלם של נוף המוכשרת👌 יצא נדיר, מומלץ😋_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים