Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון אדום, לקצוץ בסלייסר
חצי חבילה פטרוזיליה
1 בצל גדול
4 שיני שום

להכניס לבשר תבלינים :
כפית מלח
כפית בהרט
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור

לקחת סיר מעט שמן ולשים בצל ,גמבה אדומה ,צהובה ,ירוקה ו2 עלי סלרי.
לחתוך לרצועות ללבשל עם כף פפריקה מתוקה .
למלא את ראשי הארטישוק לאחר ששטפנו והמלחנו מעט לסחוט לפני המילוי
לאחר 5 דקות ..להוסיף כוס מים לאחר ההרתחה להוסיף את ראשי הארטישוק ולבשל כשעה שעה וחצי על אש נמוכה .

ארטישוק ממולא
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים