Share with:


צמחוני

אופן הכנה

יאמי
עלי גפן משימורים לשטוף היטב להשרות במים חמים ולסחוט

מילוי
2 כוסות אורז עגול
ח' שמיר קצוץ
עגבניה מקולפת וקצוצה דק
בצל גדול קצוץ ומטוגן
מיץ מלימון 1
חצי כוס שמן זית
מעט מלח פלפל שחור
מעט מרק עוף

ללוש ולגלל את העלים

בתחתית הסיר פרוסים עגבניות אפשר מה שאוהבים
מעל לסדר את העלים
ומניחים צלחת מעל העלים שלא יצופו
ולהוסיף מיץ מלימון 1
כוס שמן זית חד פעמי קר
מעט מלח נעט מרק עוף
2 כוסות מים רותחים

לבשל שעה ורבע מידי פעם אם צריך מים אז להוסיף

בהצלחה שולה סאלי❤


עלי גפן_מתכון של שולה סאלי ימין
שולה-סאלי ימיןספר המתכונים של
מתכון של

שולה-סאלי ימין

51 מתכונים