Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר בקר טחון
בצל מגורד 1
חצי צרור כוסברה קצוצה הכי דק שאפשר
ביצה 1
כף פירורי לחם
כפית סודה לשתייה

מלח, פלפל, כמון, מעט פפריקה ומעט שמן זית לערבב את כל הבשר.

לחתוך כרובית גדולה לפרחים איזה גודל שתרצו להשרות אותה במים קרים עם מלח לסנן למלא בבשר.

לטגן טבעות מ 2 בצלים גדולים עד להשחמה להוסיף 2 עגבניות חתוכות לרצועות, גמבה אדומה חתוכה לרצועות. להמשיך לטגן להתרככות להניח את הכרוביות עם הבשר המוכנות שהבשר כלפי מטה לתת לו מעט טיגון עם כל התערובת ממש 10 דק להפוך בעדינות את הכרוביות שהבשר יהיה כלפיי מעלה.

לערבב בקערה חצי צרור פטרוזיליה עם 2 כוסות מים רותחים, כף אבקת מרק בצל, מלח, פלפל, כמון, כורכום,פפריקה ומלח לטעמכם לערבב טוב טוב לשפוך על הכרוביות את הקערית המוכנה עם התבלינים ולבשל על אש נמוכה עם חצי מכסה פתוח עד שהתבשיל מוכן והרוטב סמיך.

אפשר להוסיף לצד התבשיל אורז והוא מושלםםםם!

שופלור – כרובית ממולאת בבשר
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים