Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המרכיבים:

1 כוס סולת
1 כף קמח
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כף שמן
10 כפות מים
1/4 כפית מלח

שמן לטיגון עמוק

ההכנה

לשים בקערה סולת, קמח, סודה לשתייה ומלח, שמן לערבב ולהוסיף מים כף אחר כף תוך כדי לישה ועד קבלת בצק גמיש ואחיד.
לעטוף את הקערה עם הבצק בניילון נצמד ומעל להניח מגבת ולתת מנוחה של כ-35 דקות.

ליצור מהבצק 12 כדורים ולרדד כל כדור עם מערוך לעובי 1/4 ס"מ לשמן ולהניח על נייר אפייה.

לטגן בשמן עמוק
הפאני פורי מתנפח ומזהיב
לטגן משני צדדים.

לחורר את הפאני פורי ולמלא
ב..

אלו צ'אטנה

המרכיבים
למילוי:

1 כוס חומוס מבושל
1 תפוח אדמה מבושל
1 כפית שום כתוש
1/4 כפית זנגביל טחון
1 כפית זרעי כמון קלויים
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 כפית תבלין גרם-מסאלה
מיץ מלימון
1/2 כפית אבקת לימון פרסי צהוב
מלח לפי הטעם
1 כף שמן

חצי כוס כוסברה קצוצה

ההכנה

לגרד עם פומפייה גסה את התפו"א המבושל

למעוך את החומוס המבושל..

לשים על האש מחבת עם טיפת שמן לטגן את הפלפל וזרעי הכמון.. להוסיף את התפוחי אדמה והחומוס מערבבים ומועכים לעיסה אחידה להוסיף תבלינים
ולבשל עוד דקה או שתיים ..
לכבות להבה
ולפזר מעל כוסברה..

לקרר קלות ולמלא את הפאני פורי

להגיש עם מתבל
צ'אטני

תהנו..