Share with:


בשרי

אופן הכנה

רכיבים:
1/2 קילו בשר טחון עוף טרי
1 בצל יבש גדול מגורד דק
1 קישוא מגורד דק
1 גזר מגורד דק
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם מוזהבים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט

לרוטב/מרק אדום:
תרסיס שמן
1 כוס רסק עגבניות
2 ליטר מים פושרים
1 כף סילאן
1 כף סירופ מייפל איכותי אמיתי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה מתוקה

ההכנה:
1. מכינים את הכופתאות:
בקערה גדולה מכניסים את כל חומרי הכופתאות ולשים בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.
מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של כ-1/2 שעה.
2. מתחילים להכין את הרוטב/מרק אדום:
בסיר על אש בינונית, מרססים עם תרסיס שמן ומכניסים את כל חומרי הרוטב/מרק, מביאים לרתיחה תוך כדי עירבוב טוב.
3. מנמיכים את האש לקטנה-בינונית, מוציאים את התערובת מהמקרר, מרטיבים קלות את הידיים ויוצרים כופתאות/כדורים קטנים בגודל פינג פונג.
4. מכניסים בזהירות את הכופתאות לרוטב/מרק מערבבים בזהירות ומבשלים עם מכסה חצי סגור כ-20-25 דקות.
5. סוגרים את האש ומכסים את הסיר עם המכסה לגמרי ונותנים מנוחה מעט.
מגישים חם בצלחת עמוקה את הכופתאות עם קצת מהרוטב.
6. הרוטב שנשאר יכול לשמש כמרק נחמד אחרי שכל הכופתאות מתחסלות..

כופתאות עוף וירקות רכים וטעימים ברוטב/מרק אדום
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים