Share with:


בשרי

אופן הכנה

-12 קציצות
500 גר' בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום מגורדים
3 פרוסות לחם שהשרתם במים וסחטתם
חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה
פלפל שחור מעט מלח
לערבב היטב
לקרוץ קציצות
לשים מכל צד חתיכת תפא דק מאוד (אני עושה עם הקולפן )
לטבול בקמח
לטבול בצלחת עם ביצה אחת טרופה כף מים וכך רסק עגבניות
לטגן עד השחמה משני הצדדים .
לשים בסיר 2 כוסות מים רסק עגבניות קטן ולשים את הקציצות המטוגנות למשך שעתיים על אש נמוכה מאוד עם מיץ מלימון אחד .
לפזר כוסברה מלמעלה לקישוט.

קציצות בולט_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים