Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

טעימות 😋

הוספתי עוד מרכיבים ,אפשר גם בלי.רק תפוחי אדמה פראסה.ביצים וקמח מצה.מלח ופלפל.
לפסח במקום פרורים לחם הוסיפו קמח מצה.
אפשר לטחון הכל במעבד מזון.אני לא אוהבת אוהבת את זה גס .אז נזכרתי במזלג למערכת תפוחיי אדמה .את הכרישה לאחר הבישול חתכתי גס עים סכין.כל אחת תכין כמו שהיא רוצה ואוהבת.
לנו היה טעים מאוד😋

3 פראסות
3 תפוח אדמה.מבושלים עים הקליפה.עד להתרככות.
פטרוזיליה קצוצה
חצי בצל לחתוך לקוביות קטנות
2 שיניי שום כתושות.
2 ביצים
גזר מגורד 1
מלח
פלפל שחור
מעט גרגירי צ'ילי יבש.לא חיב
כחצי כוס פרורי לחם.או קמח מצה
את הפראסה
.לחתוך לאורך לשטוף היטב במיים קרים.
לחתוך .ולבשל במיים כרבע שעה עד לצבע שקוף .
לסנן היטב מהמים לסחוט היטב.לקצוץ גס.
בקערה
בעזרת מזלג,מןעך פירה
למעוך את התפוחיי אדמה.אני אוהבת מר קם גס.
להוסיף את הפראסה לתפוחיי האדמה.את הביצים תבלינים פרורי הלחם.לערבב היטב.
אים צריך תוסיפו עוד פרוריי לחם.
לחמם מחבת עים שמן.
בעזרת ידיים משומנות,או רטובות, ליצור קציצות. לטגן משניי הצדדים. עד לצבע זהוב יפה.
להוציא על נייר מטבח סופג.
להגיש עים לימון טעים🌷